RETOURNEREN

30 dagen bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. Graag bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelde producten binnen 30 dagen te retourneren middels onderstaande stappenplan. Update coronavirus:  alle retouren worden vooralsnog gewoon op tijd verwerkt, maar we hopen op uw begrip als dit iets langer duurt dan dat u van ons gewend bent.

Altijd zeker garantie: gratis ruilen

Vindt u een ander product toch leuker? Of heeft u per ongeluk een hoesje voor het verkeerde toestel besteld? Geen probleem! Dan geven we u graag de mogelijkheid om producten gratis te ruilen. In dat geval betalen wij de retourkosten en krijgt u het vervangende product gratis thuisgestuurd. Is het vervangende product duurder dan het geretourneerde product? Dan ontvangt u bij ontvangst van uw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Is het vervangende product goedkoper? Dan wordt bij ontvangst van uw retourzending het verschil teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Heeft u voor de betaalmethode AfterPay gekozen? Dan wordt uw factuur aangepast. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om uw vervangende product zo snel mogelijk de versturen.

Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Op deze pagina helpen wij u graag verder.

 

Stappenplan

 

Download en print hier het retourformulier. Indien u geen printer heeft kunt u de gevraagde gegevens noteren op een stuk papier en deze toevoegen aan de retourzending.

Indien mogelijk graag de originele verpakking gebruiken voor het retourneren. Vergeet niet het retourformulier bij te voegen!

U kunt uw pakket gefrankeerd terugsturen naar:

Smartphonehoesjes.nl
Postbus 87
3830 AB Leusden

Verstuur de retourzending via een brievenbus. Indien uw pakket te groot is dient u deze te retourneren middels pakketpost.

Voorwaarden retourneren

  • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel(en).
  • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
  • Kosten retourneren: bij Smartphonehoesjes.nl is de verzending van uw bestelling gratis, u betaalt geen verzendkosten. Daarnaast hanteren we een “altijd zeker garantie” op al onze producten. Dit houdt in dat wij de retourkosten vergoeden als u het product wil ruilen voor een andere kleur of voor een ander toestel. In dat geval betalen wij de retourkosten en krijgt u het vervangende product gratis thuisgestuurd. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening als u uw geld terugwenst. Indien het product beschadigd of verkeerd is geleverd, vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 30 dagen:

  • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die zijn ontworpen met een eigen foto of afbeelding via onze ontwerptool op de website.
  • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).
  • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes (mits de verpakking is geopend).
  • Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden dan ook niet vergoed bij het retourneren van uw bestelling.