KLANTENSERVICE

Onze klantenservice staat zes dagen in de week paraat om uw vragen te beantwoorden. Het antwoord op veel vragen vindt u ook op onze klantenservicepagina’s, of in de FAQ.

Top 5 meest gestelde vragen

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Wij raden u aan hierbij het stappenplan te volgen.

Indien het vervangende product duurder is, ontvangt u van ons bij ontvangst van uw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van uw retourzending teruggestort op de rekening waar u mee heeft betaald.

Bij Smartphonehoesjes.nl is de verzending van uw bestelling gratis, u betaalt geen verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor eigen rekening. Indien u ervoor kiest om het product te ruilen of een tegoedbon van ons wilt ontvangen, vergoeden wij de verzendkosten.

Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.

95% van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Heeft u de bestelling 5 postdagen na het beloofde aflevermoment nog niet ontvangen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij lossen dit graag voor u op.

Bij Smartphonehoesjes.nl krijgt u standaard garantie van drie maanden op merkloze artikelen. Op merkproducten bieden wij een garantie van één jaar.

In geval van een defect willen wij u vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar info@smartphonehoesjemetprint.nl onder vermelding van uw ordernummer met enkele foto’s waarop de schade goed zichtbaar is.

Let op: Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd en intensief gebruik of valschade.